over Guney

Maak kennis met Guney

guney.be
Güney Afwerkingsbedrijf is uw adres voor dergelijk vakwerk op het gebied van interieurprojecten. Güney bestaat al sinds 2007 en is zeer betrouwbaar met een mooie reputatie opgebouwd over de jaren sinds de oprichting.

Onze werken worden geheel transparant uitgevoerd met veel precisie. Alvorens wij aan de slag gaan wordt het project in detail met u vastgesteld rekening houdend met uw budget en wensen. U hoeft bij ons niet bang te zijn voor achteraf bijkomende kosten of latere oplevering dan de overeengekomen periode. Uw project wordt binnen het afgesproken budget en de afgesproken tijd opgeleverd.

Wij leveren kwalitatieve producten en kunnen u goed door het gehele proces leiden door onze jarenlange ervaring. Zo hebben wij meer dan bijna 30 jaar ervaring in huis op het gebied van gyproc en onderscheiden ons op basis van kwaliteit en deskundigheid. Keer op keer zorgen wij voor een perfecte afwerking en blije klanten.

Kiezen voor een professionele aanpak is kiezen voor Güney. Twijfel niet langer en neem contact op of maak een vrijblijvende afspraak.

Guney.be

guneybe

afw

guney.be

Wil je graag ons hele assortiment bekijken? Of ben je gewoon op zoek naar vrijblijvend advies?

Bezoek onze showroom te Koolmijnlaan 94 3530 Houthalen dan.

Hier ontvangen wij jou met open armen en bekijken we samen hoe we aan jouw toekomst kunnen werken.


29 jaar ervaring

About Us
guney.be

Guney is lid van het Gyproc ProTeam.

Gyproc ProTeam is een groep met door Gyproc® erkende afwerkingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in de vooruitstrevende afwerkingsystemen met gips en die de kwaliteitsnormen van Gyproc® in acht nemen.

In België is de Gyproc®-divisie de onbetwiste marktleider in innovatieve pleistersystemen op basis van gips en gipsplaat.

Bedrijven die deel uitmaken van het Gyproc ProTeam zijn gedreven vakspecialisten en werken met de doeltreffende producten, diensten en oplossingen die Gyproc® ter beschikking stelt. Bij al uw bouwprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie, zullen zij volgens de Gyproc®-richtlijnen te werk gaan om te kunnen beantwoorden aan uw hoogste verwachtingen.

About Us

we bellen je terug

vragen

Heeft u vragen of opmerkingen? Contacteer ons via onze contactformulier. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

offerteaanvraag
vraag uw gratis offerte nu aan!

Vul uw gegevens in en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren!

gratis offerte